Jinjiang Zhongzhi Textile Co., Ltd.
  • Leathertech Бангладеш 2023
    October 14, 2023 Leathertech Бангладеш 2023
    У листопаді наша компанія вирушить до Бангладеш для участі в міжнародній виставці Leathertech Bangladesh 2023. Виставка триватиме з 2 по 4 листопада. Виставка проходитиме у Міжнародному виставковому центрі Дакки. Виставка в основному орієнтована на виробників шкіряних виробів, взуття, одягу, шкіряних меблів та інших галузей промисловості в Бангладеш та прилеглих районах. Під час виставки експоненти зосереджуються на найновіших продуктах і послугах зі шкіри, машин, хімікатів, аксесуарів та супутніх товарів. Загальна площа виставки досягла 12 000 квадратних метрів, а остання виставка охопила близько 260 підприємств, більшість з них з Китаю, Росії, Японії, Південної Кореї, Індії, Дубая, Німеччини, Великобританії тощо, з понад 9600 учасників.
  • Повідомлення про національне свято
    September 25, 2023 Повідомлення про національне свято
    Свято середини осені та національне свято Китаю не за горами. Через вихідні дні наш офіс тимчасово не працюватиме з 29 вересня по 1 жовтня 2023 р. Ми повернемося 2 жовтня 2023 р., тож ви зможете зв’язатися з нами до того часу або зв’язатися з будь-якими терміновими речами. +86-135 0599 5879.
    Дивитись більше
  • Сповіщення про підвищення цін на продукти
    September 18, 2023 Сповіщення про підвищення цін на продукти
    Ми хотіли б повідомити вам, що ціна на нашу продукцію буде збільшена через раптове підвищення вартості сировини. Будьте впевнені, ми запровадили, можливо, найменше підвищення, продовжуючи забезпечувати якість усіх наших продуктів. Вартість поліестеру продовжувала зростати з неочікуваною швидкістю з цього місяця, і деякі постачальники поліестеру зараз випускають обмежену кількість поліестеру на ринок. Крім того, зростають витрати на іншу сировину. Ми побачили, що витрати на продукт піднялися до історичного рівня, і ми більше не можемо зменшити поточні витрати. Ми намагалися запобігти цьому зростанню цін якомога довше, оскільки, звичайно, ми хочемо надавати наші продукти за конкурентоспроможною ціною. Однак нещодавнє підвищення цін на сировину зараз є занадто великим для нас, і, на жаль, у нас немає іншого вибору, окрім як трохи підвищити продукти, перелічені нижче. Дякую за розуміння. Ми цінуємо вашу підтримку та сподіваємось на продовження співпраці з вами в майбутньому.
    Дивитись більше
  • Деякі жаккардові верхи готові до розробки.
    June 23, 2023 Деякі жаккардові верхи готові до розробки.
    За останні кілька днів я почув від нашого відділу досліджень і розробок, що ми збираємося розробити наступний інженерний верх. Якщо вас зацікавив цей жакардовий верх, зв’яжіться з нами.
    Дивитись більше
  • Три ярмарки, які ми відвідаємо цього року
    June 20, 2023 Три ярмарки, які ми відвідаємо цього року
    У другій половині цього року наша компанія планує взяти участь у 3-4 міжнародних виставках. Ці виставки надають нам чудові можливості продемонструвати наші продукти та послуги світовій аудиторії та розширити нашу мережу. Ось короткий огляд чотирьох виставок: 1. JIEXPO JAKARTA (Місцезнаходження: Джакарта, Індонезія) Дата: 5-7 серпня 2023 р. JIExpo є однією з важливих щорічних ярмарків шкіри, взуттєвих матеріалів, взуттєвих машин і взуття в Південно-Східній Азії. По-перше, індонезійські ВИСТАВКИ KRISTA EXHIBITIONS, організовані Міністерством торгівлі, Міністерством промисловості, Міністерством закордонних справ, Індонезійською асоціацією взуття, Індонезія. Це також свідчить про те, що ринковий простір Індонезії продовжує розширюватися. У той же час також відбулася міжнародна виставка текстильних тканин і машинного обладнання Індонезії, виставка поліграфічного обладнання Індонезії. 2. 2023 Іранська виставка виробництва сумок для взуття та взуття зі шкіри (Тегеран, Іран) Дата: 15-18 жовтня 2023 р. Iran Leather Exhibition - це найбільша та найпрофесійніша виставка шкіри, багажу та взуття в Ірані, яка проводиться раз на рік, цього року відбудеться 9-та виставка. Іранська виставка залучає лідерів із сусідніх країн Близького Сходу та промисловості з усього світу для участі у виставці, відвідати та придбати. Іран став надійним притулком і торговим портом для сусідніх проблемних країн, і іранська продукція в основному експортується до Іраку, Сирії, Афганістану, Азербайджану, Кувейту тощо. 3. ICCB (Місцезнаходження: Дакка, Бангладеш) Дата: 2-4 листопада 2023 р. Міжнародна виставка шкіри в Бангладеш має на меті продемонструвати найновіші продукти та послуги для виробників готової шкіри, взуття та шкіряних виробів для Бангладеш.  Китайська шкіра, взуттєві матеріали, виробництво взуття, шкіряне обладнання, взуттєве обладнання та інші розробки, щоб забезпечити важливу платформу, останні експоненти 250, виставкова площа понад 6000 квадратних метрів....
  • Побудова довгострокової ділової співпраці
    May 17, 2023 Побудова довгострокової ділової співпраці
    Ми є спеціалізованим виробником сітчастої тканини  , і ми вітаємо всіх іноземних клієнтів, яким потрібна сітчаста тканина  для налагодження ділових відносин з нами.   Наша компанія вже багато років займається виробництвом високоякісної сітчастої тканини .  Наша мета — надавати клієнтам надійні, міцні та доступні рішення із сітчастої тканини .  Ми пропонуємо широкий асортимент сітчастої тканини  , включаючи захисну сітчасту тканину , сітчасту тканину для тіней , сітчасту тканину для птахів , сільськогосподарську сітчасту тканину та багато інших.   Наші сітчасті тканинні  вироби виготовлені з найкращих матеріалів, що гарантує їх міцність і довговічність. Ми використовуємо передові технології виробництва, щоб забезпечити найвищу якість нашої продукції. Ми дуже дбаємо про те, щоб наша сітчаста тканина  відповідала конкретним потребам наших клієнтів, і ми завжди готові співпрацювати з ними, щоб надати індивідуальні рішення з сітчастої тканини  , які відповідають їхнім унікальним вимогам.   Ми постачаємо нашу сітчасту тканину  клієнтам у багатьох країнах світу. Наша продукція використовується в різних галузях, включаючи будівництво, сільське господарство, рибальство, спорт. Ми пишаємося тим, що багато наших клієнтів працюють з нами протягом багатьох років і що ми побудували з ними міцні відносини, засновані на взаємній довірі та повазі.   Ми прагнемо надавати нашим клієнтам винятковий сервіс. Ми віримо, що якість і задоволеність клієнтів є ключем до успіху, і ми прагнемо досягти обох у всьому, що ми робимо. Ми обіцяємо невтомно працювати, щоб задовольнити потреби наших клієнтів, і радіємо можливості допомогти їм досягти їхніх цілей.   Підсумовуючи, якщо ви шукаєте надійного постачальника виробів із сітчастої тканини  , не дивіться далі, ніж наша компанія. Ми є фахівцями в цій галузі, і ми готові працювати з вами, щоб надати потрібні вам рішення з сітчастої тканини  . Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше про наші продукти та те, як ми можемо вам допомогти....
    Дивитись більше
  • Шукаєте хорошого постачальника? Спробуйте нас!
    May 12, 2023 Шукаєте хорошого постачальника? Спробуйте нас!
    Оскільки Китай почав відкриватися, багато клієнтів почали приїжджати до Китаю, щоб знайти більше та кращих постачальників тканин. Як виробник сітчастої тканини, ми також сподіваємося знайти більше довгострокових клієнтів для співпраці. Ми надаємо високоякісну продукцію з сітчастої тканини протягом багатьох років і заслужили хорошу репутацію на ринку. Наші сітчасті тканини виготовлені за передовими технологіями та матеріалами, і вони широко використовуються в різних галузях, таких як одяг, декорування та медицина. У нас є різні типи сітчастої тканини для різних цілей, включаючи дихаючі, легкі та міцні варіанти. Ми розуміємо, що на конкурентному ринку клієнти завжди шукають продукцію найкращої якості за розумними цінами. Тому ми прагнемо надавати нашим клієнтам конкурентоспроможні ціни, зберігаючи наші стандарти високої якості. Ми також віримо в побудову довгострокових відносин з нашими клієнтами. Ми постійно спілкуємося з нашими клієнтами, щоб зрозуміти їхні потреби та надати їм найкращі послуги. Підсумовуючи, ми впевнені, що наші сітчасті тканини можуть задовольнити потреби різних клієнтів. Ми запрошуємо всіх клієнтів, які шукають якісні вироби з сітчастої тканини, зв’язатися з нами та обговорити подальшу співпрацю. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі продукти та послуги для досягнення спільного успіху.
  • Jinjiang Footwear Expo
    April 28, 2023 Jinjiang Footwear Expo
    Було чудово зустріти всіх на ярмарку Jinjiang. Нам було дуже весело говорити про потенційні перспективи партнерства. Не соромтеся зв’язуватися з будь-ким із нашої команди, щоб дізнатися більше про те, що ми пропонуємо на ярмарку Jinjiang. Бажаю вам дуже безпечної та щасливої ​​ділової поїздки
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Загалом 9 сторінка

Підписатися до нас

Будь ласка, прочитайте далі, залиште опубліковано, підписатися, і ми вітаємо вас, щоб сказати нам, що ви думаєте.

Натисніть тут, щоб залишити повідомлення

залишити повідомлення
Якщо Ви зацікавлені в наших продуктах і хочете дізнатися більше, будь ласка, залиште тут повідомлення, ми відповімо вам, як тільки ми можемо.

Додому

Продукти