Jinjiang Zhongzhi Textile Co., Ltd.
  • щасливого Нового року
    December 31, 2021 щасливого Нового року
    привіт всім. у нас буде 2-денна відпустка з . 01, 2022 року. ми бажаємо всім вам процвітання у 2022 році і сподіваємося, що ми зможемо побудувати з вами ділові відносини в наступному 2022 році.
    Дивитись більше
  • кілька популярних продуктів серед клієнтів
    December 28, 2021 кілька популярних продуктів серед клієнтів
    за кілька днів пройде 2021 рік. в кінці року, ми нарешті встигли розібратися з деякими матеріалами, які багато разів повторювали наші клієнти. спочатку , одношарова сітка- hyk626 . (натисніть тут, щоб дізнатися більше) протягом року ми отримали багато замовлень на цей продукт від наших клієнтів., ви можете чітко побачити кілька переваг із зображень,, наприклад , це’ s дійсно дихаюча (натисніть тут, щоб дізнатися більше) . Багато наших клієнтів використовують його для виготовлення взуття. або його’s модний дизайн (натисніть тут, щоб дізнатися більше) . це’ Витончений дизайн дійсно хороший для залучення клієнтів. другий, сендвіч-сітка- hy917 (натисніть тут, щоб дізнатися більше). це один із продуктів, які клієнти часто повторюють., на зображенні ми чітко бачимо, що це дійсно так дихаюча (натисніть тут, щоб дізнатися більше) . це ідеальний продукт для виготовлення взуття або інших виробів, які потребують хорошої проникності. два, представлені вище, є лише деякими з багатьох продуктів., якщо ви хочете дізнатися більше,, будь ласка, зв’яжіться з нами.
  • бачити силу в деталях
    October 09, 2021 бачити силу в деталях
    нещодавно, я часто чую, як подзвін з коридору., розмовляючи з колегами, я дізнався, що компанія будує сходи з четвертого поверху на п'ятий. одна маленька деталь свідчить про те, що компанія росте, і з безперервним розвитком компанії, незабаром у нас з’явиться нове офісне приміщення,, в якому не тільки правильне керівництво компанією,, але й невтомні зусилля кожен працівник. i’ мені пощастило бачити, як компанія росте. ми віримо, що в майбутньому, компанія буде все більше й більше.
  • дуже важливе повідомлення
    October 04, 2021 дуже важливе повідомлення
    дуже дякую за вашу довгострокову підтримку та допомогу. оскільки ціна на сировину останнім часом продовжує зростати, вартість нашої компанії продовжує зростати., тому з 1 жовтня, просимо зробити запит на всі продукти, перш ніж робити замовлення. у відповідь на заклик національного подвійного контролю, фабрика буде безстроково електрика., будь ласка, дізнайтеся про час виконання перед розміщенням замовлення,, щоб наша компанія могла організувати виробництво краще. ми приносимо вибачення за незручності, спричинені зміною ціни,, і сподіваємося, що ви зрозумієте.
  • свято національного дня
    September 30, 2021 свято національного дня
    з 1 по 7 жовтня у нас буде довга відпустка на національний день і відновимо роботу з. 8 жовтня. ми бажаємо всім вам процвітання і ми всі переможемо COVID-19 за короткий час.
  • протокол випробування
  • Сертифікат GRS
    September 13, 2021 Сертифікат GRS
    GRS розроблено для потреб текстильної промисловості для перевірки перероблених продуктів. продукт повинен вказувати відсоток перероблених інгредієнтів. на додаток до специфікацій сировини, цей стандарт охоплює екологічні стандарти обробки,, включаючи суворі стічні води вимоги до обробки та використання хімічних речовин,, а також глобальні стандарти органічного текстилю. фактори соціальної відповідальності також включені для забезпечення здоров’я та безпеки працівників, для підтримки' трудових прав і дотримання стандартів, встановлених Міжнародна організація праці (МОП).
  • нещодавно розроблені зразки
    August 19, 2021 нещодавно розроблені зразки
    незважаючи на поширення covid-19 сильно впливає на наш зовнішньоторговельний бізнес, ми ніколи не припиняємо наш крок із продовження розробки нових видів сітчастої тканини для наших старих клієнтів. нещодавно ми розробили цю тривимірну сітчасту тканину для спроби., хоча вона виглядає дуже просто та поширена,, вона користується великою популярністю на вітчизняних взуттєвих фабриках. для всіх колекцій сендвіч-сітки,, на які можна звернутися сендвіч-повітряна сітка ,поліефірна повітряна сітка ,3d повітряна сітка (zhongzhimesh.com) номер товару цієї нещодавно розробленої сітки HY033., оскільки вона нова, ми 'не завантажуємо її., коли закінчимо фарбувати в інші кольори, ми завантажимо її в категорію тканини сендвіч-сітки . виготовлена на замовлення 100% поліестерна сендвіч-сітчаста тканина з невеликим отвором | Сервіс OEM (zhongzhimesh.com)
1 ... 6 7 8 9

Загалом 9 сторінка

Підписатися до нас

Будь ласка, прочитайте далі, залиште опубліковано, підписатися, і ми вітаємо вас, щоб сказати нам, що ви думаєте.

Натисніть тут, щоб залишити повідомлення

залишити повідомлення
Якщо Ви зацікавлені в наших продуктах і хочете дізнатися більше, будь ласка, залиште тут повідомлення, ми відповімо вам, як тільки ми можемо.

Додому

Продукти